Kyläyhdistys

Kyläyhdistys on lakkautettu.

 

Siikamäki-Peiposjärven kyläyhdistys kokoontuu säännöllisesti useamman kerran vuodessa. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki kyläläiset eikä jäsenmaksua peritä. Hallituksessa on 12 jäsentä mutta muutkin voivat tulla kokouksiin mukaan. Vuosikokous järjestetään nimensä mukaisesti kerran vuodessa, keväällä.

Yhdistys ja kyläläiset ovat mukana monessa tapahtumassa vuoden aikana. Nostalgiailtamat, SiikamäkFest, Kesäinen kylätori, erilaiset tapahtumat kyläkaupallamme, monenmoiset talkoot, pilkkikilpailut jne. Jokaiselle halukkaalle löytyy mukavasti tehtäviä omien voimien, halun ja aikataulun mukaan.

Olemmepa tehneet kyläyhdistyksen piikkiin myös matkan naapurikylälle, Wanajan Kukkoon. Lapsille on järjestetty erilaisia ohjelmia. Haaveissa on saada tulevaisuudessa kerättyä rahaa sen verran, että voimme rakentaa yhteisen saunan, jossa olisi mukava kokoontua aina silloin tällöin.

Kyläyhdistyksellä on vuokrattavissa 4x4m teltta. 1-3päivän vuokra 60 €. Katso teltan tarkemmat tiedot tästä.

Emme maksa kokouksista palkkioita mutta hallituksen kera kokoonnumme yhteisiin pikkujouluihin kerran vuodessa yleensä jonkun kotona. Silloin palkitsemme itsemme vuodenaikana tehdystä työstä hyvällä ruualla. Seurahan on aina hyvää, joten sitä ei kannata erikseen mainita!

Kyläyhdistyksen säännöt. Katso tästä.

Siikamäki – Peiposjärven kyläyhdistyksen hallitus

 

 

KYLÄSUUNNITELMA VUOSILLE 2015-2020 ON VALMISTUNUT. Lue suunnitelma tästä.

PÖYTÄKIRJAT

Kyläyhdistyksen kokousten pöytäkirjat .pdf tiedostoina