Muuta maalle

Tervetuloa asumaan tai lomailemaan kylällemme luonnon ja mukavien ihmisten keskelle, mutta hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Täältä ehtii töihin Pieksämäkeen varttitunnissa ja Varkauteen puolessa tunnissa. Ja jos kauemmas pitää pistäytyä, junayhteydet ovat hyvät Pieksämäeltä tai Varkaudesta, lentokenttäkin on puolen tunnin ajomatkan päässä. Mutta silti kuitenkin kotona on oma rauha, luonto ja usein rantakin aivan omassa pihassa tai kävelymatkan päässä. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä Sinulle ja perheellesi sopiva paikka.

Ota yhteyttä:
Jussi Hentunen  p.040 721 6000, jussi.hentunen@surffi.fi

Kiinteistön tai maanomistaja: Onko sinulla vajaakäytössä oleva talo, joka soveltuisi lapsiperheen asunnoksi? Oletko ajatellut, että voisit vuokrata sen? Oletko myymässä ranta-, asunto- tai muuta tonttia, taloa, kesämökkiä tai muuta kiinteistöä?

Ilmoita niistä Jussi Hentuselle

Kylätoimikunta esittelee niitä suostumuksellasi kylän internet-sivuilla tai vaikkapa suoraan mahdollisille ostajille tai vuokraajille.

Mikäli haluat tietää tarkemman sijaintimme se käy kätevästi karttapalvelun kautta.

Karttapalvelu

Tästä linkistä avautuu kartta jossa numeroituna kaikki kylällämme myynnissä olevat tontit ja kiinteistöt

 

Myytävät talot ja tontit

Rakentamaan jo ensi keväänä

Nyt tarjolla Hyviä Kodinpaikkoja uudella Vääräntien asuinalueella Siikamäessä.

Kaupungin edulliset, kovan maan tontit. Vesi- ja viemäriverkosto vieressä. Reilut 10 kilometriä Pieksämäeltä, 25 km:a Varkaudesta. Pikitie lähes perille, silti luonnonrauhaa. Lapsiperheiden suosimaa seutua.

Tutustu ja varaa nopeasti omasi! Ensimmäiset tontit on jo varattu.

Kysy lisää: Pekka Häkkinen /  Pieksämäen kaupunki   puh. 044 588 3223, pekka.hakkinen@pieksamaki.fi

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN ASUINTONTIT (kartalla kohteet 5,7,11)

SIIKAMÄESSÄ Vääräntien uusi asuinalue  

Linkki tonttikarttaan

 • -Tilalla 13:40, Peiposjärventien, Asemantien ja Vääräntien  tuntumassa
  osoitteissa Peiposjärventie 1170 – 1239 ( Peiposjärventien eteläpuolella) sekä Vääräntie 49 (Vääräntien molemmin puolin). Huom. Tonttilinjaukset ohjeellisia, rakentaja voi esittää oman toivomuksensa. Tontin voi rajata myös muualta tilan 13:40 alueelta. Tontti 4 sekä tila/tontti 13:43 ovat varattuja.
 • – Tila (n. 1 ha) osoitteessa Peiposjärventie 1113 (Peiposjärventien eteläpuolella). Tila on hyvin kapea.

PEIPOSJÄRVELLÄ kauniita, koivupuustoisia rinnetontteja. Matkaa Pieksämäelle noin 16 kilometriä, Varkauteen vähän yli 20 km:ä. Mahdollisuus liittyä vesi- ja viemäriverkostoon.

Linkki tonttikarttaan

 • Tilalla 36:2 osoitteissa Peiposjärventie 1551 – 1571 (Peiposjärventien eteläpuolella) sekä Kangaslahdentien alkupää (oikealla puolella Peiposjärventiestä alkaen, vasemmalla puolella olevan talon jälkeen suunnilleen mäen alle saakka). Huom. Tonttilinjaukset ohjeellisia, rakentaja voi esittää oman toivomuksensa. Tontin voi rajata myös muualta tilan 36:2 alueelta.

Hinta

Kysy lisää Siikamäen ja Peiposjärven tonteista: Pekka Häkkiseltä

RANTATONTTI

Kodikas ja hyväkuntoinen talo hyvien tieyhteyksien päässä n. 12 km Pieksämäeltä Pieni- ja Iso Varvikkojärven rannalla. Talossa iso sali, makuuhuone, tupakeittiö, wc, sauna, pesuhuone, pukuhuone, 2 isoa eteistä ja iso veranta.

 

2-3 KOVAN MAAN RAKENNUSTONTTIA

Peiposjärventie 867, Siikamäki

Peiposjärventien eteläpuolella 2-3 reilunkokoista tonttia.  Kaunista metsämaata mukavalla selänteellä.  Yksi tontti rajautuen Peiposjärventiehen, 1-2 yksityistien varteen. Hyvä rakentaa. Vesi- ja viemäriputkisto vieressä, samoin sähkölinja ja muuntaja.  Pieksämäelle matkaa vain n. 9 km (n. 10 min), Varkauteen n.  30 km (n. 30 min).   Kannattaa tutustua paikan päällä. Kysy lisää Maataloussäätiön pj. Pekka Loponen, puh.040 029 147, pekka.loponen@webinfo.fi

 

MYYDÄÄN(kartalla kohde 10)

Myydään kaksi vierekkäistä rakennuspaikkaa n. 5000 m2 / kpl  hp. 38000€ kpl/sopimuksen mukaan

Länteen aukeava loiva rinnetontti järvinäköalalla (hyvä hiekkamaa). Mahdollisuus liittyä vesi- ja viemäriverkostoon, tontin rajasta alle 50 m päässä. Matkaa sekä Pieksämäelle että Varkauteen hieman yli 20 km. Tonteilla vanhaa, järeää puustoa. Lisäksi tonteille kuuluu käyttöoikeus venevalkama/uimapaikkaan Maavesi-järven rannalla, matkaa tonteilta n. 240 m.

Tontit myydään ympärivuotiseen asuinkäyttöön, kaupan ehtona rakennusvelvoite.

Lisätietoja Jussi Hentunen p. 040-7216000.

MYYDÄÄN (kartalla kohde 4)

Ympärivuotinen huvila Kotalammen rannalla

  

2 kerroksinen talo n. 130m2, aitta, autotalli, 2 varastoa. Hiekkarantainen n. 1,2ha tontti. Leikkikenttä ja laituri. Lisätiedot p. 050-3034043

 

MYYDÄÄN (kartalla kohde 13)

Metsäisiä rakennustontteja Peiposjärventien varrella. Lisätiedot Lauri Leskinen p. 0500-166175 

 

MYYDÄÄN

Rantatontti, 3kpl

 • Myytävän maapohjan pinta-ala: Väh. 3000m2
 • Maasto: Vanhaa mänty- ja koivupuuta, nuorta kuusikkoa.
 • Ranta: oma ranta, omaa rantaviivaa väh. 50m/ tontti. Rannassa kova hiekkapohja, syvällä pehmyt.
 • Kaavatiedot: vahvistettu, Maavesi-Sysmä-Paro vesistöalueiden rantayleiskaava.
 • Rakennusoikeus: Yht. 200k-m2/ tontti.
 • Myyntihinta 22500e
 • -Käyttötarkoitus: loma-asunto

Ajo-ohje: Maaveden kylän keskustasta Katajamäentietä n. 5 km, vasemmalle Sysmänrannantielle, jota n. 2,4 km, käänny mäen päältä vasemmalle rantaan. (ei tienviittaa.) Rantaan menevää tietä n. 400m. Tontit tieltä katsoen sekä oikealla, että vasemmalla.

0400-646429

 

MYYDÄÄN(kartalla kohde 8)

Tontti n. 1900m2 ja asumaton lautarakenteinen asuinrakennus Peiposjärven koulun läheisyydessä.

Lisätiedot puh. 040-764 0724

 

RAKENNUSPAIKKA

(kartalla kohde 3)

Palokumpu, Peiposjärventiellä vain 7 km:ä Pieksämäeltä. Kookkaita lehti- ym. kuusia, tuomia, perinneruusuja. Voimassa oleva sähköliittymä. Vanhaa peltomaata kasvi- ja perunamaaksi, myös polttopuutarpeita useaksi vuodeksi.

Vanha rakennuspaikka, jolla kivinavetan seinät ja kivikellari Hyvä paikka uudistalolle aivan maantien varressa.

puh. 040 526 1148.

 

MYYDÄÄN

Valtatie 23, Siikamäki(kartalla kohde2)

Kovan maan hyviä rakennustontteja nopeiden yhteyksien varrella Varkaudentiellä Siikamäen Suoramyyntihallin välittömässä läheisyydessä.

Lisätiedot: Juha Keinänen, puh. 0400-344 907

Siikamäki-Peiposjärven kyläyhdistys ry toimii tiedon välittäjänä maallemuuttoasioissa, ei kiinteistönvälittäjänä. Vastaukset kysymyksiin saatte parhaiten suoraan tontin tai kiinteistön omistajalta, jonka kanssa pitää myös neuvotella tontti- tai kiinteistökaupasta.

Kyläyhdistys ei vastaa tietojen ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta, vaan tietoja lisätään ja päivitetään ao. tahoilta saatujen tietojen perusteella.