Peiposjärven Visa

Peiposjärven Visa on perustettu vuonna 1959. Seuran perustamiseen vaikutti voimakkaasti kyläläisten lisäksi koulun opettaja Esko Rautakorpi. Seura aloitti toimintansa yleisurheilulla ja myöhemmin mukaan on tullut mm. pesäpallo, naisvoimistelu ja jalkapalloakin on pelattu eri kylien välisissä ”turnajaisissa”.

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja Hannu Taavitsainen 040-5120500

Sihteeri Riikka Kinnunen 040-5125555

 

 Visan jäsenmaksut vuodelle 2018
Lapset (alle 12v.)  10€/vuosi, 12v-aikuiset  15€/vuosi
Halutessasi voit tukea Visan toimintaa ja välineiden hankintaa liittymällä kannattajajäseneksi nimellisellä 10€:n kannattajajäsenmaksulla.

Jäsenmaksun voit suorittaa Visan tilille FI8453400040001248

Viesti kohtaan maininta jäsenmaksu tai kannattajajäsen ja jäsenten nimet ja syntymävuodet.

Tervetuloa mukaan Visan toimintaan

Toiminta

Salibandy perjantaisin klo 18.00 – 19.30 Harjun koulu (aikuiset/lapset)

Sulkapallo sunnuntaisin klo 15.00 – 17.00 Harjun koulu (aikuiset)

Naisten jumppa tiistaisin klo 19.00 ??? varmista Mallulta Seurantalolla

Tapahtumia 2018

Laturetki (Leikkaan maastot)

Hiihtokilpailut (Leikkaan maastot)

Hiihtokilpailut Suoramyyntihalli

Vaellus Salvonen

Nostalgia Iltamat

Mukaan Visan ryhmiin pääset maksamalla jäsenmaksun

 

Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan Pieksämäen lehden seurapalstalla ja www.siikamaki.netsivustoilla.

Kuvia tapahtumista vuosien varrelta

Kesäkisat 20.06.2010

Kuvat  15.02.2009

Alla kuvia Peiposjärven Visan järjestämästä Halloween tapahtumasta (31.10.2008).

Kuvat Peiposjärven Visan kesän 2008 pesäpalloilloista.

Ottakaa rohkeasti esim. Ristoa hihasta kiinni ja ei muuta kuin treeneihin. Olisikohan ensikesän tavoite saada täysi tupa yleisöä kannustamaan pelaajia. Samalla löytyy aina kymmenkunta innokasta kentälle pyrkijää.

18.6.06 Järjestettiin Yleisurheilukisat Peiposjärven koulun kentällä.

Osallistujia oli hienosti omalta kylältä kuin myös kesäasukkaitakin kaikkiin lasten sarjoihin, myös naisten ja miesten sarjoissa. Kisaa käytiin pituushypyssä, kuulantyönnössä, 60 & 100 metrin juoksussa ja korkeushypyssä.

Sää suosi kisoja ja lepotauon lomassa syötiin makkaraa ja mehua. Palkintoja oli jaossa kaikille osallistujille, 1. – 3. palkintosijoille hienot hopealusikat, seuraaville sijoille tuotepalkintoja Pieksämäen ja Varkauden seudun yritysten lahjoituksina.

Kuvat: Tarja Romunen

Yleisurheilukisat Peiposjärven koululla

Vanhoja perinteitä yleisurheilukisoista pidettiin yllä toisena vuonna peräkkäin järjestetyissä Peiposjärven Visan Kesäkisoissa. Myös tänä vuonna ilmat suosivat tapahtumaa ja saimme kisailla aurinkoisessa säässä korkeus- ja pituushypyssä, 60 ja 100 metrin juoksussa sekä kuulantyönnössä. Sarjoja muodostui aina -04 syntyneistä aikuisten sarjoihin saakka. Kilpailijat saivat palkinnoksi mitalit ja tuotepalkintoja joita lahjoittivat Market Suoramyyntihalli, Tarmo Lähikauppa Maavesi sekä Ruokavalinta Repokangas Varkaus. Mukaan kentälle saimme myös ESLiikunnan sporttivaunun esittelijän kera. Vaunun erilaisiin harrastevälineisiin ja peleihin tutustui varmasti lähes kaikki paikalle saapuneet, lisäksi lasten riemuksi mukana oli myös jättitrampoliini. Osallistujia leikkimielinen tapahtuma keräsi osallistujalistojen mukaan yli 50 henkeä.

Kiitokset kaikille toimitsijoille ja osallistujille!

Mervi Jouha/Peiposjärven Visa Ry

Kuvia pesisillasta

Kesän ensimmäinen pesisilta 07.06.05 sai hienon vastaanoton ja keräsi paikalle reilut parikymmentä pelaajaa ja lukuisan määrän innokkaita katsojia. Seura toivottaa tervetulleeksi kaikki pesäpallosta kiinnostuneet pelaajat ja katsojat. Peiposjärven Visalla on mailoja ja räpylöitä niin aikuisille kuin nuorillekin, joten omat varusteet eivät ole pakolliset.